ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΑΛΑΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

thalasso

Η θάλασσα φημίζεται από αρχαιοτάτων χρόνων για τις ευεργετικές και θεραπευτικές της ιδιότητες στον ανθρώπινο οργανισμό . Το θαλασσινό νερό σύμφωνα με έρευνες είναι απόλυτα συμβατό με το ανθρώπινο πλάσμα αίματος. Στη θαλασσοθεραπεία χρησιμοποιούμε προϊόντα της θάλασσας ( εκχυλίσματα φυκιών , άλατα βιολογικής επεξεργασίας …), αιθέρια έλαια και θαλασσινό νερό για θεραπευτικούς λόγους και επειδή έχει αποδειχθεί η χρησιμότητα της για την καλυτέρευση και την προάσπιση της υγείας μας . Με τη θαλασσοθεραπεία με ειδική μάλαξη και ειδικές πιέσεις στο ανθρώπινο σώμα μέσω της όσμωσης απορροφώνται από το δέρμα όλα τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που υπάρχουν στα προϊόντα της θάλασσας ( Μαγνήσιο απαραίτητο για την σωστή λειτουργία της καρδιάς , Κάλλιο απαραίτητο για την ύπαρξη κυτταρικού ιστού , Ιώδιο και Ψευδάργυρο απαραίτητα για την αδενική λειτουργία , Κοβάλτιο και Σίδηρο απαραίτητα για τη σύνθεση του αίματος , Ασβέστιο και Φθόριο απαραίτητα για τη σύνθεση των δοντιών και των οστών ) με στόχο την ισορροπία και αναζωογόνηση του σώματος και του ανθρώπινου οργανισμού . Μέσω της θαλασσοθεραπείας και μιας σειράς βιοχημικών αντιδράσεων παρατηρείται :

Εξάλειψη τοξινών ( έντονη αποτοξίνωση)

Έντονη ελαστικότητα και σύσφιξη του δέρματος

Καταπολέμηση κυτταρίτιδας , οιδημάτων.

Λιποδιάλυση Κυκλοφορική διέγερση

Ρύθμιση του μεταβολικού ισοζυγίου

( Ξύπνημα του μεταβολισμού μέσω της έντονης αποτοξίνωσης και της καλής κυκλοφορίας του αίματος )

 Ηydro ( Υδροθεραπεία )

hydro

Η υδροθεραπεία ( hydro ) είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπευτικών ιδιοτήτων . Βασικές ιδιότητες της υδροθεραπείας είναι η δραστηριοποίηση της κυκλοφορίας των υγρών του σώματος , ενεργοποιώντας την αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας . Οι αναβράζουσες φυσαλίδες όταν έρχονται σε επαφή με όλο το σώμα προάγουν την ομαλή κυκλοφορία του κυκλοφορικού και λεμφοφόρου σύστηματος του οργανισμού μας , οδηγώντας στην χαλάρωση μας και στη αποτοξίνωση . Το σώμα ηρεμεί και οι μύες επανέρχονται στην φυσική τους κατάσταση . Οι δίνες της υδροθεραπείας είναι ιδανικό συμπλήρωμα θεραπειών που βασίζονται στον ατμό και στη ζέστη .

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική τεχνική με την οποία δίνεται η δυνατότητα να εισχωρήσουμε ενεργά συστατικά κάτω από το δέρμα αυξάνοντας τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης προς τα υδρόφιλα μόρια ( κολλαγόνο, υαλουρονικού οξέος, ελαστίνη ) ,με ηλεκτρικούς παλμούς υψηλής συχνότητας που παράγονται μέσω της μεσοθεραπείας. Με την μεσοθεραπεία επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα σε θεραπείες προσώπου είναι κατάλληλη για αντιγήρανση , τόνωση , λεύκανση , οξυγόνωση θαμπού δέρματος , εξισορρόπηση λιπαρού δέρματος και υδάτωση αφυδατωμένου δέρματος.

Επίσης θεαματικά αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί με τη μεσοθεραπεία στο σώμα :

Εξάλειψη οιδηματώδους και ινώδους κυτταρίτιδας

Εξάλειψη τοπικού πάχους

Σύσφιξη δέρματος

micro

MICRO – NEEDLING SYSTEM

Η μέθοδος micro – needling δημιουργεί στοιβάδα στην κεράτινη στοιβάδα του δέρματος με αποτέλεσμα την έκχυση ενεργών συστατικών σε κατώτερες στοιβάδες του δέρματος . Ταυτόχρονα το micro –needling εισχωρεί στην επιδερμίδα και το χόριο βοηθώντας έτσι τους ινοβλάστες να παραγουν κολλαγόνο και ελαστίνη .
Τα οφέλη του MTS είναι :
ΠΡΟΣΩΠΟ
1. Βελτιώνει τις ρυτίδες
2. Βελτιώνει τις ουλές
3. Συσφίγγει το πρόσωπο
4. Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και το πάχος της επιδερμίδας
ΣΩΜΑ
1. Καταπολεμά τις ραγάδες
2. Βελτιώνει την κυτταρίτιδα
3. Καταπολεμά το τοπικό πάχος
4. Καταπολεμά την έντονη χαλάρωση
Πρόκειται για μια φυσική ανώδυνη μέθοδο ανάπλασης , κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος που δεν προκαλεί ερεθισμό και μπορεί να εφαρμοστεί χειμώνα και καλοκαίρι .

Οζονοθεραπεία

Με την διοχέτευση αποθεμάτων οξυγόνου στο δέρμα παρέχουμε ενέργεια , δύναμη και τόνωση . Τα οζονίδια έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικότερα και πιο δραστικά από τα άλλα δραστικά στοιχεία . Τα οζονίδια έχουν βακτηριοκτόνο επίδραση , διεγείρουν την επιδερμική ανάπλαση , αναζωογονούν τα επιθηλιακά στρώματα του δέρματος , αυξάνουν την αμυντική ικανότητα των κυττάρων ,ενεργοποιούν τα κύτταρα και αναπλάθουν το δέρμα . Θεραπεία ιδανική για μείωση τοπικού λίπους σε γοφούς και μηρούς ,για μείωση κυτταρίτιδας και αναδιαμόρφωσης του σώματος .

ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Με τις γνήσιες ιαματικές θεραπείες “Terme jean varraud “ επιτυγχάνονται η απαλλαγή από το περιττό λίπος , την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση .

Αφήστε ένα σχόλιο