ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

 

 

 

 

Οι ρίζες της κρυσταλλοθεραπείας είναι πανάρχαιες: χρονολογούνται από το 1.600 π.Χ. Σε όλα τα αρχαια παροδοσιακα συστηματα Ιατρικης( Ινδικη/Αyurveda –κινεζικη –αιγυπτιακη-ελληνικη… ) χρησιμοποιουσαν κρυστάλλους , καθως υπάρχουν και πολλές αναφορες στα αρχαια τους κειμενα .
Στην Κρυσταλλοθεραπεία οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά δουλευουν ως πηγές ενέργειας και δονήσεων. Λειτουργούν ως συλλέκτες, ενισχυτές και μετασχηματιστές ενέργειας και δονησεων .
Αποτελούνται από τα ίδια ανόργανα στοιχεια – ιχνοστοιχεια και μεταλλα που υπάρχουν και στο σώμα μας .
Αλλωστε οι ανακαλύψεις της κβαντικής θεωριας μας εχει δωσει επιστημονικές αποδείξεις . Επειδή όλα δονούνται σε ορισμένες συχνότητες, έχουν την ικανότητα να μεταβάλλουν τη συχνότητα άλλων αντικειμένων ή οργανισμών όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο.
Χάρη στη φυσικοχημική του σύνθεση, κάθε κρυσταλλος δονείται σε δική του συχνότητα ταλαντώσεων, λόγω του φυσικού νόμου του συντονισμού δονείται και στο δικό μας ενεργειακό πεδίο , δημιουργωντας ένα μεγαλύτερο πεδίο δόνησης το οποίο επιδρα στο νευρικό σύστημα και τη διαβίβαση των πληροφοριών προς τον εγκέφαλο. Ετσι εναρμονίζοντας τις συχνότητες , ισορροπει την λειτουργια των οργανικών συστηματων μας, επιφεροντας βιοχημικές αλλαγές , που οδηγουν στην βελτιωση της υγειας του οργανισμου.
Το ανθρώπινο σώμα παράγει ένα γενικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο , οταν η υγεία διαταράσσεται και η ηλεκτρομαγνητική ισορροπία διαταράσσεται.
Οι εξειδικευμενοι τεχνιτες του συστηματος ολιστικης κρυσταλλοθεραπειας γνωριζουν ποιους κρυσταλλους μπορουν να χρησιμοποιησουν ανα περιπτωση , ως εργαλεια που εκεινα με συγκεκριμενες δονησεις μπορουν επιδράσουν πάνω στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του ανθρώπινου σώματος και να διευκολύνουν τις διαδικασίες της ίασης.

Η κρυσταλλοθεραπεία είναι ένα ολοκληρωμενο ολιστικο συστημα θεραπείας . Δουλευει τοσο την αιτια , οσο και το αιτιατο –συμπτωμα . Εναρμονιζει και εξισορροπει σε σωματικο , συναισθηματικο και νοητικο επιπεδο.
Είναι ένα μεγαλο συστημα με πολλαπλα οφελη γιατι περικλειει πολλές τεχνικές ανα περιπτωση ( εξατομικευμενες αγωγες):
Ολιστικη κρυσταλλοθεραπεια
Κρυσταλλικη μαλαξη προσωπου
Κρυσταλλικη μαλαξη σωματος
Κρυσταλλικα θεραπευτικα κοσμήματα χωρων και ατομων
Μαλα
Μανταλα
Κρυσταλλικα Βαμματα – Ιαματα – Φαρμακα- Νερα
Κρυσταλλικες κρεμες -αλοιφες
Εξισορροπηση χωρων