ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

micro

MICRO – NEEDLING SYSTEM
Η μέθοδος micro – needling δημιουργεί στοιβάδα στην κεράτινη στοιβάδα του δέρματος με αποτέλεσμα την έκχυση ενεργών συστατικών σε κατώτερες στοιβάδες του δέρματος . Ταυτόχρονα το micro –needling εισχωρεί στην επιδερμίδα και το χόριο βοηθώντας έτσι τους ινοβλάστες να παραγουν κολλαγόνο και ελαστίνη .
Τα οφέλη του MTS είναι :
ΠΡΟΣΩΠΟ
1. Βελτιώνει τις ρυτίδες
2. Βελτιώνει τις ουλές
3. Συσφίγγει το πρόσωπο
4. Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και το πάχος της επιδερμίδας
ΣΩΜΑ
1. Καταπολεμά τις ραγάδες
2. Βελτιώνει την κυτταρίτιδα
3. Καταπολεμά το τοπικό πάχος
4. Καταπολεμά την έντονη χαλάρωση
Πρόκειται για μια φυσική ανώδυνη μέθοδο ανάπλασης , κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος που δεν προκαλεί ερεθισμό και μπορεί να εφαρμοστεί χειμώνα και καλοκαίρι .

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

prosvpoy
Θεραπεία Τριπλής Δράσης Biomaris Thalasso
Μοναδική θεραπεία προσώπου , λαιμού , ντεκολτέ και ματιών για βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη .
Με τη χρήση καλλυντικών προϊόντων γνήσιας θαλασσοθεραπείας και με την εφαρμογή μασκών οι οποίες δουλεύονται με ειδικές τεχνικές μάλαξης έχουμε την δυνατότητα να διεγείρουμε φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος και ταυτόχρονα να έχουμε μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας και τόνωσης .
Power Ocean Gel
Πρόκειται για μια αγωγή προσώπου κατά την οποία χρησιμοποιούμε προϊόντα γνήσιας θαλασσοθεραπείας και ενεργοποιούμε τη λέμφο με ειδική τεχνική δακτυλοπιέσεων .
Τα οφέλη της θεραπείας power ocean gel είναι η σύσφιξή και λάμψη του δέρματος .

AQUAPURA
Θεραπεία για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και για ισχυρή ενυδάτωση της . Για την επίτευξη αυτού του στόχου χρησιμοποιούμε προϊόντα με σαλυκιλικό οξύ , αλόη , άνθη λωτού , κόκκινα φύκια , εκτοϊνη και φυσικά , οζονίδια που επιτρέπουν στο δέρμα να ανακτήσει την αναπλαστική του ικανότητα
Έτσι , είναι περισσότερο ενυδατωμένη και ελαστική .

GENESIS FIRST CLASS
Είναι μια ισχυρή θεραπεία για την μείωση των ρυτίδων και για την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος . Με τη χρήση φυτικού ενζυμικού peeling και προϊόντων που εμπεριέχουν οζονίδια , αμινοξέα για την σύνθεση κολλαγόνου , αλόη , φυτικά εκχυλίσματα Ginseng , καλέντουλα , θαλάσσια ιχνοστοιχεία και ολιγοπρωτεϊνες , βιταμίνη C το μόνο που έχουμε να περιμένουμε είναι ένα αναζωογονημένο και λαμπερό πρόσωπο .

 

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 

Θεραπευτική  Μαλάξη  προσώπου με την χρήση ειδικών εξειδικευμένων κρυστάλλων , βαμμάτων και αιθερίων ελαίων ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε οργανισμού . Ιδανική για τόνωση , λάμψη , ενυδάτωση , ανάπλαση και τόνωση του οβάλ του προσώπου .

 

GUA SHA ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μάλαξη προσώπου με ειδικούς κρυστάλλους οψιδιανού με απώτερο σκοπό την έντονη  αιματική κυκλοφορία για τόνωση , λάμψη και ενυδάτωση του προσώπου

 

Αφήστε ένα σχόλιο